Zobrazených 881–896 z 1133 výsledkov

Sušené mango mleté 50 g

1,60 50 g

Mangový prášok je často používaný v indickej kuchyni pre svoju citrusovú chuť. Je plný esencie manga a prináša vašim jedlám jedinečný ovocný nádych.

Garam Masala 100 g

2,90 100 g

Garam masala je tradičná indická koreninová zmes používaná v indickej a ázijskej kuchyni. Jedlám dodáva pikantnosť a lákavú vôňu. V Indii sa toto korenie používa napríklad na ochutenie pilafu, biryani, grilovaného mäsa, mletého mäsa, kuracieho mäsa, rýb či strukovín.

Zelený kardamóm mletý 50 g

4,20 50 g

Zelený kardamom je sladký a zároveň ostrý. Má príjemnú citrónovo-zázvorovou chuť. Prispieva k normálnemu zdraviu močových ciest a obličiek, podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu a trávenie. Pôsobí analgeticky a protizápalovo. Povzbudzuje pri vyčerpaní.

Zelený kardamóm celý 50 g

4,20 50 g

Zelený kardamom je sladký a zároveň ostrý. Má príjemnú citrónovo-zázvorovou chuť. Prispieva k normálnemu zdraviu močových ciest a obličiek, podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu a trávenie. Pôsobí analgeticky a protizápalovo. Povzbudzuje pri vyčerpaní.

Dal Makhani Masala 50 g

2,40 50 g

Zmes korenín, ktorá dodá vášmu šošovicovému pokrmu hlbokú, dymovú príchuť.

Bio Škorica celá 50 g

1,90 50 g

Škorica je aromatické korenie s hrejivou, sladkou chuťou. Používa sa na dochutenie sladkých a slaných jedál a je známa svojimi zdravotnými účinkami, ako je regulácia hladiny cukru v krvi, a antioxidačnými vlastnosťami. Škorica je obľúbená najmä pri príprave koláčov, dezertov, horúcich nápojov a iných jedál.

Bio Koriander mletý 100 g

2,40 100 g

Koriandrové semienka sú drobné, okrúhle, s citrusovou, hrejivou a mierne orieškovou chuťou. Používajú sa ako korenie do rôznych jedál, najmä v indickej a blízkovýchodnej kuchyni.

Bio Koriander celý 60 g

1,70 60 g

Koriandrové semienka sú drobné, okrúhle, s citrusovou, hrejivou a mierne orieškovou chuťou. Používajú sa ako korenie do rôznych jedál, najmä v indickej a blízkovýchodnej kuchyni.

Bio Zázvor mletý 100 g

2,90 100 g

Podzemok zázvoru je dôležitou súčasťou indickej a čínskej kuchyne. Používa sa do sladkých aj slaných pokrmov (pečiva, gulášu, pečeného mäsa), ale aj do piva alebo limonád.

Bio Rímska rasca celá 100 g

2,70 100 g

Rímska rasca je univerzálne korenie so zemitou, orechovou chuťou. Je obľúbená v rôznych kuchyniach a dodáva pokrmom hĺbku. Je základom indickej, mexickej a blízkovýchodnej kuchyne.

Bio Fenikel celý 100 g

2,90 100 g

Semienka feniklu, známe pre svoj kulinársky pôvab, dodávajú jedlám sladkú arómu podobnú sladkému drievku. Sú cenenou ingredienciou v stredomorskej a indickej kuchyni, kde zvýrazňujú chuť chleba, klobás a karí a dodávajú im nádherný aromatický nádych.

Bio Adžvan celý 100 g

2,90 100 g

Semienka adžvanu majú výraznú, zemitú chuť, ktorá obohacuje indickú a blízkovýchodnú kuchyňu a dodáva chlebu, pikantným jedlám a čalamádam jedinečnú aromatickú chuť.

Bio Horčičné semienka tmavé celé 100 g

2,40 100 g

Tmavé horčičné semienka dodávajú jedlám pikantnú, mierne štipľavú chuť. V indickej kuchyni sú nepostrádateľné, obohacujú karí a zmesi korenia a dodávajú jedlám jedinečnú hĺbku.

Bio Garam Masala mletá 50 g

2,90 50 g

Obľúbená kráľovská dochucovacia zmes “korenia piatich vôní” na dochutenie sabdží, slaných špecialít, na prípravu mäsitých jedál.

Bio Zmes korenia Trikatu 50 g

3,10 50 g

Trikatu je zmes dlhého korenia, čierneho korenia a zázvoru. V ajurvédskej medicíne sa používa pri problémoch s trávením a pri prekyslení organizmu. Posilňuje zažívanie a správne trávenie.

Bio Dlhé korenie mleté 50 g

2,90 50 g

Dlhé korenie (Pippali) posilňuje žalúdok a trávenie. Blahodárne pôsobí aj na pľúca a priedušky.