Zobrazených 881–896 z 1129 výsledkov

Horčičné semienka tmavé celé 100 g

2,30 100 g

Semená čiernej horčice majú ostrú a horkú, ale vyváženú chuť a vôňu. Jedlám dodávajú príjemnú orieškovú chuť.

Mangový prášok Amchur 100 g

1,90 100 g

Mangový prášok sa v indickej kuchyni používa ako prísada do všetkých druhov marinád, polievok, pást a karí. Mangový prášok je ideálny pre vegetariánske a vegánske jedlá.

Rímska rasca mletá 100 g

2,30 100 g

Rímska rasca je veľmi aromatické korenie. Hodí sa do väčšiny indických jedál, na prípravu chleba, šošovicových jedál, rýb, polievok a dusených pokrmov, do omáčok a jogurtových dresingov.

Rímska rasca celá 100 g

2,30 100 g

Rímska rasca je veľmi aromatické korenie. Hodí sa do väčšiny indických jedál, na prípravu chleba, šošovicových jedál, rýb, polievok a dusených pokrmov, do omáčok a jogurtových dresingov.

Semienka feniklu 100 g

2,50 100 g

Aromatické a mierne sladké semená feniklu dodávajú jedlám príchuť podobnú sladkému drievku, čím zlepšujú ich chuť aj tráviace účinky.

Cibuľa mletá 50 g

1,60 50 g

Vylepšite svoje pokrmy aromatickým cibuľovým práškom. Toto praktické korenie dodáva hĺbku a aromatické tóny, ktoré sú ideálne do polievok, dusených pokrmov a zmesí korenín.

Sušené mango mleté 50 g

1,60 50 g

Mangový prášok je často používaný v indickej kuchyni pre svoju citrusovú chuť. Je plný esencie manga a prináša vašim jedlám jedinečný ovocný nádych.

Garam Masala 100 g

2,90 100 g

Garam masala je tradičná indická koreninová zmes používaná v indickej a ázijskej kuchyni. Jedlám dodáva pikantnosť a lákavú vôňu. V Indii sa toto korenie používa napríklad na ochutenie pilafu, biryani, grilovaného mäsa, mletého mäsa, kuracieho mäsa, rýb či strukovín.

Zelený kardamóm mletý 50 g

4,20 50 g

Zelený kardamom je sladký a zároveň ostrý. Má príjemnú citrónovo-zázvorovou chuť. Prispieva k normálnemu zdraviu močových ciest a obličiek, podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu a trávenie. Pôsobí analgeticky a protizápalovo. Povzbudzuje pri vyčerpaní.

Zelený kardamóm celý 50 g

4,20 50 g

Zelený kardamom je sladký a zároveň ostrý. Má príjemnú citrónovo-zázvorovou chuť. Prispieva k normálnemu zdraviu močových ciest a obličiek, podporuje prirodzenú obranyschopnosť organizmu a trávenie. Pôsobí analgeticky a protizápalovo. Povzbudzuje pri vyčerpaní.

Dal Makhani Masala 50 g

2,40 50 g

Zmes korenín, ktorá dodá vášmu šošovicovému pokrmu hlbokú, dymovú príchuť.

Bio Škorica celá 50 g

1,90 50 g

Škorica je aromatické korenie s hrejivou, sladkou chuťou. Používa sa na dochutenie sladkých a slaných jedál a je známa svojimi zdravotnými účinkami, ako je regulácia hladiny cukru v krvi, a antioxidačnými vlastnosťami. Škorica je obľúbená najmä pri príprave koláčov, dezertov, horúcich nápojov a iných jedál.

Bio Koriander mletý 100 g

2,40 100 g

Koriandrové semienka sú drobné, okrúhle, s citrusovou, hrejivou a mierne orieškovou chuťou. Používajú sa ako korenie do rôznych jedál, najmä v indickej a blízkovýchodnej kuchyni.

Bio Koriander celý 60 g

1,70 60 g

Koriandrové semienka sú drobné, okrúhle, s citrusovou, hrejivou a mierne orieškovou chuťou. Používajú sa ako korenie do rôznych jedál, najmä v indickej a blízkovýchodnej kuchyni.

Bio Zázvor mletý 100 g

2,90 100 g

Podzemok zázvoru je dôležitou súčasťou indickej a čínskej kuchyne. Používa sa do sladkých aj slaných pokrmov (pečiva, gulášu, pečeného mäsa), ale aj do piva alebo limonád.

Bio Rímska rasca celá 100 g

2,70 100 g

Rímska rasca je univerzálne korenie so zemitou, orechovou chuťou. Je obľúbená v rôznych kuchyniach a dodáva pokrmom hĺbku. Je základom indickej, mexickej a blízkovýchodnej kuchyne.