Zobrazených 897–912 z 1133 výsledkov

Bio Kardamóm mletý 50 g

5,40 50 g

Kardamóm, voňavé korenie, pozdvihuje pokrmy svojimi hrejivými citrusovými tónmi. Je to kuchynský klenot, ktorý vylepšuje kari, dezerty a dokonca aj kávu, dodáva kulinárskym výtvorom hĺbku a exotický nádych.

Himalájska soľ jemná ružová 500 g

2,40 500 g

Čistá prírodná kryštalická soľ z Himalájí obsahuje dôležité minerály, ktoré ľudské telo potrebuje pre správnu funkciu vnútorných orgánov.

Himalájska soľ hrubá biela 500 g

2,40 500 g

Čistá prírodná kryštalická soľ z Himalájí obsahuje dôležité minerály, ktoré ľudské telo potrebuje pre správnu funkciu vnútorných orgánov.

Sušené Amalaki škoricové 100 g

2,90 100 g

Amalaki je už po celé stáročia neodmysliteľnou súčasťou ajurvédy ako najúčinnejší pomocník na udržanie dobrého zdravia, dosiahnutie dlhovekosti a na kompletnú regeneráciu. Je jedným z najlepších prírodných antioxidantov a bohatým zdrojom vitamínu C.

Sušené Amalaki zázvorové 100 g

2,90 100 g

Amalaki je drobné indické ovocie, ktore je pre svoje účinky nazývané “Nebeské ovocie”. Je obalené v zázvore a trstinovom cukre, ktorý ovocie jemne dopĺňa svoju typickou karamelovu chuťou. Amalaki môžeme jesť priamo, alebo v ovocných šalátoch, müsli alebo koláčoch.

Sušená Amla celá 100 g

2,30 100 g

Sušená amla alebo indický egreš je kyslé a výživné ovocie, ktoré bolo dehydrované, čím si zachovalo svoje zdravotné účinky a lahodnú chuť.

Semienka bieleho sezamu 100 g

2,30 100 g

Semienka bieleho sezamu sú bežnou prísadou, ktorá je známa svojou jemnou orieškovou chuťou a štruktúrou a hojne sa používa pri varení a pečení.

Žltá fazuľa lúpaná polená Mung dál 500 g

4,20 500 g

Žltá fazuľa Mung dál (mungo) je považovaná za najzdravšiu a najľahšiu potravu pre človeka. Obsahuje veľké množstvo bielkovín a ďalších živín. Vhodná pre vegetariánov aj vegánov.

Žltá fazuľa lúpaná polená Mung dál 500 g

4,20 500 g

Mung dál patrí medzi základy indickej kuchyne. Vďaka tomu, že je strukoviná lúpaná, nespôsobuje nadukovaniea je ľahko stráviteľná. Obsahuje veľké množstvo bielkovín, vlákiny a železa. Pridáva sa do polievok, fašírok, pomazánok a zeleninových pokrmov, podáva sa často s ryžou alebo parathou, či naopak slúži ako príloha.

Žltá fazuľa lúpaná polená Mung dál 500 g

4,20 500 g

Mung dál patrí medzi základy indickej kuchyne. Vďaka tomu, že je strukoviná lúpaná, nespôsobuje nadukovaniea je ľahko stráviteľná. Obsahuje veľké množstvo bielkovín, vlákiny a železa. Pridáva sa do polievok, fašírok, pomazánok a zeleninových pokrmov, podáva sa často s ryžou alebo parathou, či naopak slúži ako príloha.

Biela šošovica lúpaná Urid dál 500 g

3,10 500 g

Bielu šošovicu môžeme použiť ako náhradu bežnej šošovice. Po uvarení má podobnú konzistenciu ako červená šošovica.

Čierna šošovica celá Urid dál 500 g

3,10 500 g

Čierna šošovica, známa aj ako urid či urad, je v Indií obľúbeným zdrojom zdrojom bielkovín, sacharidov, železa a vápnika. Vďaka nízkemu glykemickému indexu a vysokému obsahu vlákniny prispieva k udržiavaniu správnej hladiny cholesterolu a cukru v krvi.

Cícer lúpaný 500 g

2,70 500 g

Cícer má lahodnú, mierne orieškovú chuť a je ideálny do teplých aj studených jedál. Najznámejšou pochúťkou z cíceru je bezpochyby hummus. Výborne sa však hodí aj na zahustenie polievok a omáčok, je vhodný aj do šalátov a rôznych nátierok.

Cícer lúpaný 500 g

2,70 500 g

Cícer či rímsky hrach sa používa do kaší, nátierok, šalátov či ako príloha.

Červená šošovica lúpaná 500 g

3,10 500 g

Šošovica červená je strukovinou vhodnou pre vegánov aj vegetariánov.

Ľanová múka 500 g

2,50 500 g

100 % ľanová múka, prirodzene bezlepková. Ľanová múka sa vyrába za studena lisovaním ľanových semienok, čiastočne zbavených oleja. Týmto postupom sa zvýši trvanlivosť a obsah cenných látok, ktoré sa obsiahnuté v semienkach.